Užívejte si zábavy na Instagramu

Užívejte si zábavy na Instagramu


Instagram je rozhodně zajímavá sociální síť se spoustou skvělého obsahu. Pokud narazíme na video, které nás zaujme, tak není žádný problém si jej uložit.

Užívejte si zábavy na Instagramu

Obrázky i videa

Instagram je rozhodně populární nejen mezi mladými lidmi, přičemž tato síť funguje bez problémů a má co nabídnout. Vše se tu točí okolo fotek i videí, jež se můžou týkat čehokoliv. Obyčejní lidé většinou sleduji přátelé, jenž sem publikují třeba události ze svého života a tvůrce, kteří je baví. Těch je tu opravdu spousta, takže si stačí jen vybrat a začít je sledovat. Když si prohlédneme příspěvky všech, které sledujeme, tak tím to rozhodně nekončí.

logo instagram

Stačí totiž kliknout na ikonku lupy a tím se nám zobrazí nekonečno dalšího obsahu, protože nový stále a stále přibývá. Funguje tu algoritmus, který nám doporučuje příspěvky, jenž se týkají toho, co sledujeme a zajímá nás. Proto je to také docela velký žrout času, když se nám zobrazují další a další zajímavá videa fotky. Samozřejmě založení profilu je zcela zdarma a my na něj můžeme také nahrávat příspěvky, Reels, videa a Instastory. Pokud budou lidi bavit, tak můžeme získat spoustu sledujících.

Uložení příspěvku

Mnohdy narazíme na příspěvek, který se nám opravdu zalíbí, a proto bychom si jej rádi uchovali na později. Můžeme jej totiž ukázat třeba svým kamarádům, nebo jim je rovnou přeposlat. Samotná platforma na to má funkci dalo by se říct záložky, přes kterou si uložíme příspěvek do zvolené složky.

aplikace instagram

V hlavní nabídce aplikace je právě možnost přejít na uložené příspěvky, kde si jej snadno můžeme zobrazit. Problémem je, že platforma bere uložené příspěvky ze sítě, takže když je autor vymaže, nebo nemáme přístup k internetu, proto je lepší stažení přímo do našeho zařízení, kde budou data v bezpečí. Instagram nic takového přímo neumožňuje, ovšem nám stačí si na internetu otevřít Instagram video download online free, který si z vloženo souboru odkaz najde a my jenom potvrdím stáhnutí. Následně si můžeme přes přehrávač v zařízení kdykoliv video pustit, takže jak vidíte celý postup je snadný a zabere jen malou chvíli.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup